Dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. (0515) 572380
Nieuws in 2024! Dierenartsenprakijken Workum, Koudum en Bolsward gaan samen verder.

Nieuws in 2024! Dierenartsenprakijken Workum, Koudum en Bolsward gaan samen verder.

Vanaf 1 januari 2024 gaan wij samen verder met het team van dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif in Workum en Koudum. De fusie vindt plaats achter de schermen en u zult waarschijnlijk nauwelijks iets van de aanstaande fusie merken, behalve dat de service veel verder gaat dan u gewend zult zijn.

Na de fusie bestaat het team uit tien dierenartsen en tien gediplomeerde dierenartsassistentes (paraveterinairen). Naast behandelingen in de kliniek blijven zij ook huisbezoeken uitvoeren, zoals dat al gebeurde. Samen behandelen we nu jaarlijks duizenden huisdieren in Zuidwest Friesland. De behandelingen variëren van reguliere gezondheidscontroles tot gespecialiseerd kaakchirurgie van honden, katten en konijnen.

“Meer expertise en ervaring “

Een doorverwijzing voor nader onderzoek vindt sneller en makkelijker plaats. Ook kan er medicatie op verschillende plekken worden afgehaald. U bent verzekerd van een betere 24 uursservice voor spoedgevallen.

Daarnaast zult u ook nieuwe teamleden treffen vanaf dit jaar. Ons team is versterkt met dierenartsen Yvette van der Hall en Marten Visser. Zij vervangen uw vertrouwde dierenarts Jaap Harkema. Hij zal dit jaar zijn pensioen vieren en sluit daarmee zijn carrière als dierenarts bij dierenartsenprakijk Bolsward. Ook Karin Harkema gaat vanaf 1 januari met een wel verdiend pensioen. We gaan ze ontzettend missen, maar ze laten een prachtige plek na waar dieren en diergezondheid op plek één staan.

Kortom heel veel goeds in 2024!